Agenda

  • Elke maand zullen er soloconcerten worden georganiseerd in de zaal van Kortjakje te Booischot.

De soloconcerten gaan door op volgende data:  13 oktober 2018, 27 oktober 2018, 17 november 2018, 15 december 2018. Er zal telkens een reeks soloconcerten plaatsvinden om 16u en om 19u. Iedere leerling speelt een aantal soloconcerten.

  • Van 29 oktober tot 1 november 2018 – Herfststage   

Onze herfststage gaat dit jaar opnieuw door in Jupille.  Deze stage is enkel voor grotere leerlingen, zonder aanwezigheid van de ouders. 

  • 10 november 2018 – Tweedehandsbeurs concertkleding & champagneverkoop

Tijdens de tweedehandsbeurs voor concertkleding kunnen ouders hun te klein geworden concertkleding van de hand doen of wisselen. Ook andere muziekgadgets of accessoires kunnen die dag verkocht of gekocht worden… Diezelfde dag kunnen de champagnes van de verkoop geproefd worden. Het bestelformulier met meer info is beschikbaar op volgende link.

  • Zaterdag 5 januari 2019 – Nieuwjaarsconcert

Ons jaarlijks nieuwjaarsconcert  ’25 jaar Kortjakje’ gaat door in deSingel te Antwerpen. De oefendagen voor onze cursisten werden reeds vastgelegd op donderdag 3 januari en vrijdag 4 januari 2019. Meer info over de ticketverkoop en het uur van aanvang volgt!

  • Zaterdag 16 februari 2019 – Lessen met Helen Brunner

Helen Brunner (viool) studeerde zelf lange tijd met Suzuki in Japan. Zij komt de leerlingen groepsles geven en zal ’s avonds een lezing geven voor al onze ouders.

  • Zaterdag 29 Juni 2019 – Opendeurdag bij Kortjakje

Opendeurdag in de tuin van Kortjakje. Voor 25 jaar Kortjakje voorzien we een feestelijke editie.

  • Van 6 juli t.e.m. 13 juli 2019 – Zomerstage viool & cello in Frankrijk

Kortjakje trekt met haar leerlingen en een team van nationale en internationale leerkrachten naar Frankrijk voor de jaarlijkse zomerstage viool & cello. Deze stage gaat opnieuw door in de prachtige Loirestreek. We reizen naar het uitgestrekte domein van La Saulaie in Chédigny.